Tant Grön - filosoferingar över ditt å datt!

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Nog visste vi väl det här om bantningspiller?

Av Tant Grön - 12 juli 2010 19:32

Att dom inte funkar alltså... att folk som köper sånt blir luuuurade så inåt h-e och får betala fina pengar för det också. Erkänn - visst visste vi det? Vem blir förvånad över den vetenskapliga undersökningen som visar att bantningspiller är BLUFF och båg? Inte jag i alla fall, jag säjer bara: vad var det jag sa?


Läs mer HÄR

 
ANNONS
 
Ingen bild

Har nu gått ner 154 kg

13 juli 2010 11:05

Det finns bara ett sätt att gå ner ordentligt i vikt.
Ät som en fluga och skit som en elefant. Lägg upp EN kaffesked mat, förslagsvis väl mosad barnmat, på en kaffefat. Detta är dagens matranson och den är dessutom väl tilltagen. Slicka försiktigt på den varannan timma under hela dygnet och spola sedan bort resterna innan du lägger upp en ny sked efter 24 timmar.

Du skall dessutom ta ett 2-liters lavemang varannan timma, dvs efter varje gång du slickat på maten. Det är viktigt att det kommer ut mer än vad du fick i dig från tallriken. Kan du dessutom spy upp en eller två liter efter varje måltid så kommer du snabbt att minska i vikt.
Detta viktminskningsprogram är garanterat effektivt och lanserades redan för 70 år sedan i ett större land strax söder om Sverige.

Som sagt: Ät som en fluga och skit som en elefant.

 
pinkozzy

pinkozzy

13 juli 2010 15:31

He he. Jag känner en person i bekantskapskretsen som har hållit på med tabletter och kurer både hit och dit. Nu har hon en längre tid kört med en fettvariant och även tvingat sin tanige man till det. Han blir tanigare och hon blir tjock. DET är kul det.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

13 juli 2010 17:03

154 kg ner: det där är bland de roligaste kommentarer jag fått!! :o) No comment!

Ozzy: Ja, det finns alla varianter! Men vill man förstöra både hälsan och kroppens egna signaler så ska man använda sig av piller och kurer. Då blir det totalt kaos i systemet.

http://agronomefilosofa.bloggagratis.se

 
blackberry

blackberry

16 juli 2010 14:21

...suck, fattar inte att fenomenet bantningspiller inte försvann redan för femton år sedan... och suck, fattar inte att det fortfarande finns puckon som tar dem.... suck...

http://blackberry.bloggplatsen.se

 
Tant Grön

Tant Grön

16 juli 2010 16:46

Suck, blackberry! Kan inte annat än hålla med... det är faktiskt rätt ofattbart, men samtidigt tragiskt att många är så lättlurade. Det visar ju vilken desperation det finns över att bli "smal å vacker", fast ALLA vet innerst inne att det inte finns några genvägar för att tappa vikt och samtidigt må bra.

http://agronomefilosofa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Grön - 17 februari 2018 09:55

Ja, så är det... och redan i höstas började 2018-års odlingssäsong med sådd av morots-, palsternacks- och rotpersiljefrön samt plantering av fyra sorters vitlök.     Nu i februari har sådderna fortsatt: brysselkål, basilika, rotselleri och stj...

Av Tant Grön - 11 juni 2017 07:26

Det är många plantor som ska ner, så det blev en planteringsrunda igår igen. Förra helgens planterade spetskål och grönkål blev attackerade av sniglar, men alla plantor har klarat sig - även de som blev ganska rejält avätna, så alla får stå kvar till...

Av Tant Grön - 4 juni 2017 10:53

Så har jag då planterat första omgången med kål, det är mycket plantor kvar så det gäller att ta det lite pö om pö...   I år valde jag att inte täcka med halm runt plantorna direkt, både för att ha bättre koll på om det blir snigelangrepp och på ...

Av Tant Grön - 20 maj 2017 07:21

Härom dagen fick vi behov av att kunna ställa ut småplantor utan att de skulle bli dränkta vid ev regnande... Vi funderade lite hit och dit och kom fram till en lysande idé: en enkel drivbänk av halmbalar och gamla fönster!   Det blev jättebra oc...

Av Tant Grön - 8 maj 2017 04:40

Härom helgen blev det potatisläggning! Sju olika sorter ā ett kilo plus några potatisar av en åttonde sort - vi är mycket spända på vad som blir av detta... Sorterna är från tidig till vinterpotatis, fasta och mjöliga, röda, lila, blå och 'vanlig' fä...

Translate

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön - filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Tant Grön - filosoferingar över ditt å datt! med Blogkeen
Följ Tant Grön - filosoferingar över ditt å datt! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se