Tant Grön och Åskar - filosoferingar över ditt å datt!

Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Mammas nya kille!!

Av Tant Grön - 15 mars 2009 21:14

Ja, nu har det äntligen kommit en herre i huset!! En sambo… en snygg Polack!


Det är nog en av dom vackraste killar jag sett, helt allvarligt. Smäcker och med otroligt vackra ögon… smidig, vig, gosig… rödhårig… Dessutom ung och pigg! Lite trött efter resan i och för sig: han sov några timmar sen han kommit innanför mina dörrar, men på kvällskvisten piggnade han till och var riktigt kelsjuk. Helt underbart!!


Nyfiken är han också: han spanade in lägenheten ordentligt sen han hade sovit färdigt… for runt överallt, både högt och lågt, som man säjer. Pläden i min soffa blev populär må jag säja!


Han verkar gilla krukväxter också, precis som jag - skoj!!! Bra med gemensamma intressen...


Otrolig på att klättra och hoppa är han också – en riktig atlet!! Han lär väl vara trött och sova hårt inatt kan jag tro, fast man vet ju aldrig med en sån ung och pigg grabb, förstås… han kanske håller mig vaken??


Jag berättar mer en annan dag… Nu håller sambon på att kolla in skannern! Och datorn… Ska dra med honom till soffan och se om han vill gosa lite!


 
ANNONS
 
Inger

Inger

15 mars 2009 23:13

:O) :O) :O) underhållande att läsa om din nya inneboende som verkar fara fram som virvelvind i ditt liv.

http://beardrex.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tant Grön

16 mars 2009 09:20

:o) Ja han är verkligen underhållande! Han vill även vara med och skriva här... men det blir så konstiga ord: det är väl polska förstås...

 
teolinda

teolinda

18 mars 2009 16:51

Jo, nu blir det livat...

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tant Grön

18 mars 2009 17:14

Joda, teolinda, lite livat är det men han är rätt lugn tycker jag. Han har sina skov med bus men annars är han väldigt lugn och sover mycket... Jag hade väntat mig mer bus faktiskt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Grön - Söndag 30 juni 10:32

Vi bor rätt nära havet dvs Hanöbukten och åker dit ut lite då och då under säsongen när hundar får vistas på stranden. Under tiden 15 maj till 15 september är det inte tillåtet att vistas med hund därute, så då får vi hitta på annat att roa oss med.....

Av Tant Grön - Måndag 17 juni 08:29

Tiden går fort när man har roligt, brukar man ju säja och tiden sen jag hämtade Åskar har verkligen gått fort. Nu är han 17 månader och vi har roligt varje dag. Från början sov han ju mycket, som valpar brukar göra och det är väldigt lugnande att se ...

Av Tant Grön - Lördag 8 juni 12:18

Under senare år har jag skaffat mig ganska många sorters pelargoner och har även blivit intresserad av att ta frön av dem, både spontanpollinerade och egenhändigt pollinerade. På så vis har jag dragit upp några egna plantor som jag tycker är värda at...

Av Tant Grön - Lördag 8 juni 08:22

Jag bor nära tre av mina barnbarn och ett av dem, Molly, är särskilt förtjust i Åskar och det är dessutom ömsesidigt. När hon är hos mig och vi ska ut med Åskar, så vill hon alltid gå med honom - eller rättare sagt springa med honom och då blir han s...

Av Tant Grön - Fredag 7 juni 09:14

Jag tänkter inte enbart berätta om min Tibbe Åskar, utan även om en resa som jag började för drygt ett halvår sen. 2008 gick jag över till att äta enligt LCHF och har hållit mig till det sen dess. Periodvis har jag varit väldigt strikt med kolhydrate...

Translate

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön och Åskar - filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Tant Grön och Åskar - filosoferingar över ditt å datt! med Blogkeen
Följ Tant Grön och Åskar - filosoferingar över ditt å datt! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se