Tant Grön - filosoferingar över ditt å datt!

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Aldrig äldre än 50??

Av Tant Grön - 15 februari 2009 14:34

Hm... ja, jag funderar ju lite på den saken eftersom min dotter (som fyllde år igår) påstår att hon inte blir äldre än 25, såååå måste det stämma: då blir jag aldrig mer än 50!! Jag var ju 25 när hon föddes - bara att räkna!!


Dagens ämne: aldrig äldre än 50??


Fast egentligen är det ju bara fjanteri från min sida det här: jag bryr mig föga om min ålder och det är aldeles sant! Det har jag aldrig gjort, så det är inte mitt fel att min dotter inte vill bli äldre än 25 - hon har INTE lärt sig av mig!! Jag svär mig fri... men ändock gäller det faktum att eftersom jag är 25 år äldre än henne kan jag följdaktligen inte bli äldre än 50 så länge hon envisas med att vara 25 for ever. Det kanske inte är så dumt, när jag tänker efter!!


50 är en bra ålder tycker jag... Barna är stora, man kan göra mer som man vill, man kan tänka mer på sig själv (fast det tar ett tag att vänja sig vid det, må jag säja)...  samtidigt har familjen vuxit - åtminstone min! Från att ha tre barn har jag nu dubbelt så många, så att säja. Själv är jag lyckligt frisk och kry, det betyder naturligtvis enormt mycket i sammanhanget men det gör det väl oavsett ålder. Jag känner mig inte gammal, snarare tvärtom - jag var betydligt tröttare för sisådär 20 år sen, när det var fullt upp dygnet runt! Nu kan jag vila när jag vill, sova så länge jag vill och när jag vill... jag får helt enkelt vara ego på alla sätt och vis - om jag vill. 50 är en bra ålder!!


Vi blir inte äldre, Mojz - helt rätt tänkt av dig!!

 
ANNONS
 
Mojz

Mojz

15 februari 2009 20:10

Hihi, jag är bra smart ibland alltså ;) Puss mor!

http://www.bralla.blogg.se

 
Ingen bild

Tant Grön

15 februari 2009 21:07

Yeah yeah!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Grön - Lördag 17 feb 09:55

Ja, så är det... och redan i höstas började 2018-års odlingssäsong med sådd av morots-, palsternacks- och rotpersiljefrön samt plantering av fyra sorters vitlök.     Nu i februari har sådderna fortsatt: brysselkål, basilika, rotselleri och stj...

Av Tant Grön - 11 juni 2017 07:26

Det är många plantor som ska ner, så det blev en planteringsrunda igår igen. Förra helgens planterade spetskål och grönkål blev attackerade av sniglar, men alla plantor har klarat sig - även de som blev ganska rejält avätna, så alla får stå kvar till...

Av Tant Grön - 4 juni 2017 10:53

Så har jag då planterat första omgången med kål, det är mycket plantor kvar så det gäller att ta det lite pö om pö...   I år valde jag att inte täcka med halm runt plantorna direkt, både för att ha bättre koll på om det blir snigelangrepp och på ...

Av Tant Grön - 20 maj 2017 07:21

Härom dagen fick vi behov av att kunna ställa ut småplantor utan att de skulle bli dränkta vid ev regnande... Vi funderade lite hit och dit och kom fram till en lysande idé: en enkel drivbänk av halmbalar och gamla fönster!   Det blev jättebra oc...

Av Tant Grön - 8 maj 2017 04:40

Härom helgen blev det potatisläggning! Sju olika sorter ā ett kilo plus några potatisar av en åttonde sort - vi är mycket spända på vad som blir av detta... Sorterna är från tidig till vinterpotatis, fasta och mjöliga, röda, lila, blå och 'vanlig' fä...

Translate

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön - filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Tant Grön - filosoferingar över ditt å datt! med Blogkeen
Följ Tant Grön - filosoferingar över ditt å datt! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se